Contact

Daca sunteti interesati de promovarea produselor dumneavoastra pe acest blog, putem realiza un parteneriat care se poate concretiza sub forma unei recenzii, reclame directe (semnalate cu P) si/sau concurs sponsorizat pe blog. Toate recenziile vor fi realizate in urma testarii produselor pentru o perioada de minimum 30 zile (o luna), interval pe care il consider strict necesar pentru a constata efectele.

Tin sa precizez faptul ca doresc sa acord respectul cuvenit fiecarui produs si fiecarei companii, astfel ca nu voi testa in paralel doua produse de ingrijire care au efecte diferite pentru a nu influenta rezultatul. De asemenea, nu sunt adepta dictonului  “Promovez orice, cu orice pret”, motiv pentru care nu voi realiza recenzii la produse care fie nu se potrivesc stilului meu, fie nu se potrivesc tipului meu de ten.

Toate recenziile care vor aparea pe acest blog vor fi pertinente, sincere, si vor contine atat punctele forte cat si cele mai putin bune ale unui produs.

Pentru brand-urile interesate, invitatii la conferinte de presa si evenimente pot fi contactata la miredini@yahoo.com, tel. 0732 573 775 (Vodafone).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s