Îngrijire naturala delicată cu Crema hidratantă pentru ten uscat de la VivaNatura

Sunt o fana declarata a produselor cosmetice romanesti. Lucrez in industria frumusetii de mai bine de 20 de ani si am terminat scoala de cosmetica in 1994 la Igiena, o scoala care dura  doi ani, asa cum nu se mai face acum. Acolo am invatat sa prepar creme si sa prepar, de asemenea, si ceara traditionala pentru epilat. 

Tot la scoala am invatat sa am incredere in cremele romanesti care au cele mai multe ingrediente naturale. Pe de alta parte, de-a lungul timpului, am folosit si creme exclusiviste de la Dior, Guerlain si altele. Nu le contest efectele benefice, dar sustin producatorii romani de cosmetice care folosesc ingrediente naturale, iar cremele de la VivaNatura sunt printre preferatele mele. 

Pielea devine uscată atunci când se deteriorează atât de mult încât nu își mai poate menține bariera naturală de protecție. Acesta este motivul pentru care, oricât de multe creme folosești, pielea se reîntoarce la starea inițială, în care se crapă și se irită, căpătând un aspect îmbătrânit și inestetic.

Așa cum alimentația are efecte asupra stării de sănătate, ceea ce aplici pe piele afectează felul în care arată. Atunci când îi oferi o îngrijire atentă folosind ingrediente adecvate, pielea își recapătă capacitatea de regenerare a celulelor, de a crea colagen și de a-și menține aspectul sănătos pe care îl dorești.

Crema hidratantă pentru ten uscat – cocos și cătină de la VivaNatura hrănește în profunzime pielea, ajutând-o să-și mențină suplețea și elasticitatea, oferindu-i în același timp protecție de lungă durată. Aceasta conține ingrediente active, precum: uleiuri prețioase de cocos, macadamia, orez brun, cătină, limba mielului, luminiţa nopţii, argan, unt de shea, unt de cacao, acid hyaluronic, aloe vera și extracte de plante.

  • Uleiul de cocos conține 50% acid lauric, un ingredient antiîmbătrânire care repară țesuturile și întârzie apariția ridurilor.
  • Uleiul de cătină are o acțiune antiinflamatoare și cicatrizantă care ajută procesul de vindecare a pielii și o protejează împotriva factorilor de mediu agresivi.
  • Uleiul de luminița nopții stimulează microcirculația și reconstruiește membrana celulară.
  • Uleiul de limba mielului are acțiune antialergică și proprietăți emoliente, prevenind deshidratarea pielii.

 Produsele se pot cumpăra din plafare, magazine naturiste, din rețeaua DM, precum și pe www.vivanatura.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s