Extractul de galbenele regenereaza tenul

Extractul de gălbenele este un remediu foarte iubit și cunoscut,  având de-a lungul istoriei multiple utilizări, atât în domeniul cosmetic, cât și în cel medical. Folosit pentru tratamentul pielii, este benefic atât pentru pielea uscată, cât și pentru cea deteriorată. Acesta stimulează regenerarea rapidă a țesutului, având calități cicatrizante, antiinflamatoare, nutritive și emoliente. De asemenea, este foarte eficient și sigur pentru zona ochilor, unde prevenie apariția ridurilor.

Pentru a pune și mai mult în valoare esența vindecătoare a plantelor medicinale, printre care și gălbenelele, Ceta Sibiu a dezvoltat o serie de creme în care rețetelor de altădată li s-a alăturat un biocomplex lipidic unic și inovator pe piața românească.

Fosfolipidele, deși puțin cunoscute, sunt vitale pentru sănătatea și frumusețea pielii. Acestea previn îmbătrânirea pielii tinere și ajută la regenerarea celei mature, fiind o parte componentă a membranei celulare.

Fosfolipidele întăresc eficacitatea principiilor active ale plantelor, le transportă spre straturile profunde ale pielii și ajută la asimilarea acestora în profunzime.

Una dintre cele mai apreciate produse din gamă este. Cu acțiunea sa calmantă, regenerantă și antioxidantă, aceasta asigură echilibrul tenului, formând un strat protector ce menține nivelul normal de sebum și reduce deshidratarea. Pielea rămâne catifelată și suplă, iar hidratarea se menține chiar și după spălare. Crema este și o excelentă bază de machiaj.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s