Am luat cina cu BEAUTIN COLLAGEN care a organizat o seara dedicată frumuseții

BEAUTINΤΜ COLLAGEN de la myelements a pregătit o cină de beauty dedicată persoanelor de referință din zona de lifestyle, interesate de tendintele în frumusețe, iar invitatia lor m-a onorat de aceea am participat la eveniment cu mare placere.

Evenimentul a avut loc la Atelierul Iris, o locație ce impresionează prin arhitectura grandioasă și impunătoare, dar și prin aranjamentele florale cu adevărat spectaculoase. Meniul a purtat semnatura lui Chef Radu Dumitrescu, iar conceptul și decorul au fost asigurate de către WeDine.

Carmen Brumă a fost gazda perfectă, care a reunit în jurul acestei cine oameni pasionați de estetică, interesați de tratamente și remedii dermatocosmetice, oameni care sunt preocupați de prevenirea îmbătrânirii cutanate. Printre invitații cinei s-au numărat și Dana Sota, Adina Halas, persoane cunoscute pentru stilul de viață sănătos pe care îl au.

Printre participanții la eveniment s-au numărat unii dintre cei mai influenți jurnaliști din zona de frumusețe, precum și câteva persoane publice cunoscute pentru pasiunea pe care o împărtășesc pentru un stil de viață sănătos și interesul pe care îl manifestă pentru cele mai noi produse și proceduri de îngrijire facială și corporală.

Anul trecut Carmen Brumă a fost aleasă ambasador al BEAUTINΤΜ COLLAGEN în România. Directorul Comerical ISOPLUS Group, doamna Iro Koumaki a declarat că:  “Asocierea lui Carmen cu produsul BEAUTINΤΜ COLLAGEN a venit în mod firesc, fiind justificată de potrivirea personalității sale active cu beneficiile produsului nostru. Iar frumusețea lui Carmen și stilul de viață sănătos pe care îl promovează  reprezintă o sursă de inspirație pentru orice femeie”.  

„În ultimul an, BEAUTINΤΜ COLLAGEN  a devenit o parte importantă din rutina mea de frumusețe. Când vine vorba despre sănătate eu nu am secrete, astfel că cina alături de prietenele mele a fost cea mai bună modalitate de a împărtăși experiență BEAUTINΤΜ COLLAGEN din ultimul an.  A fost firesc pentru mine să le povestesc care sunt beneficiile produsului și efectele pozitive pe care eu le-am resimțit de-a lungul unui an de folosire.”, a declarat Carmen Brumă.

BEAUTINΤΜ COLLAGEN este un complex de frumusețe care sporește sănătatea și aspectul pielii din interior, îmbunătățind textura pielii și ajutând la o bună hidratare, precum și la întărirea părului și unghiilor.

BEAUTINΤΜ COLLAGEN este un supliment alimentar care conține colagen hidrolizat PeptanTM de înaltă calitate, sub formă de peptide pentru o mai bună absorbție în organism.

Produsul este îmbogățit cu acid hialuronic, care acționează ca agent de umplere (filler) al pielii. Vitamina A, complexul de vitamina B, vitamina C și zincul completează formula BEAUTINΤΜ COLLAGEN potențându-i și mai mult beneficiile asupra organismului.

BEAUTINΤΜ COLLAGEN este o formulă completă de frumusețe, ale cărei ingrediente acționează sinergic, contribuind eficient la menținerea sănătății și a frumuseții pielii. Pe lângă multiple avantaje pe care le oferă organismului, BEAUTINΤΜ COLLAGEN luptă împotriva radicalilor liberi cu ajutorul antioxidanților și contribuie la sănătatea țesutului conjunctiv, a cartilajelor și a încheieturilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s