OzonAge – crema cu ozon care sterge ridurile

De o luna de cand am descopetit gama OzonAge, care contine o cantitate importanta de ozon, pot spune ca tenul meu este mult mai luminos. OzonAge este o crema pentru fata si gat  cu substante vegetale si  oxigen activ.

Daca vreti o cura de ozonoterapie fara ace, atunci crema aceasta este o adevarata inventie. Are o consistenta fina, se aboarbe usor in piele, poatefi o baza buna pentru machiaj si nu in ultimul rand nu are miros. Atunci cand imbatrinirea cutanata este vizibil marcanta si semnele sale specifice si sunt foarte evidente, este posibil sa intalnim si importante shimbari functionale care genereaza si modificari profunde ale intregii arhitecturi cutanate. O asemenea conditie a tenului determina o interventie decisiva de reintinerire realizata cu ajutorul unei interventii puternice in scopul biostimularii mecanismelor biologice raspunzatoare de sanatatea si frumusetea pielii.

Pentru o intinerire extrema a fost creat OzonAge pentru gat si fata, o crema intens regeneratoare cu capacitati si structura astfel construite incat sa retina o importanta concentratie de ozon activ, dar in acelasi timp de o tolerabilitate cutanata maxima.
Datorita capacitatii regenerante de profunzime a OzonAge pielea este stimulata sa inlocuiasca treptat diversele structuri ale sale afectate de imbatranire, cu tesuturi noi si tinere din punct de vedere biologic. Din punct de vedere estetic aceasta se traduce intr-o piele regenerata, biologic tanara si imbunatatita functional.

Pretul este de 119,90 lei, 30 ml  si se gaseste exclusiv la Centrul Medical Tiron, tel. 021 313 5093 (Str. Stirbei Voda, 94, Bucuresti)

3 comentarii la „OzonAge – crema cu ozon care sterge ridurile

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s