Îndrăgostește-te mai ușor de zâmbetul jumătății tale

Un zâmbet larg, strălucitor și plin de prospețime poate fi începutul unei povești minunate. Însă cum cavitatea bucală ascunde o mulțime de microbi patogeni, care transformă microflora prezentă aici într-un mediu ostil pentru smalțul dinților, zâmbetul alb și sănătos poate fi periclitat cu ușurință.

Știați că există o pastă de dinți special creată pentru îndrăgostiți? SPLAT LOVE, pasta de dinți fină, roșie, cu o aromă bogată de zmeură și ingredienți activi, are grijă zi de zi de sănătatea cavității bucale. Aceasta albește, împrospătează respirația și crește imunitatea cavității bucale, datorită extractului de semințe de Perilla, o plantă folosită în bucătăria tradițională japoneză, care exercită un efect antiinflamator și previne apariția și dezvoltarea bacteriilor carigene.

Particulele abrazive fine ale SPLAT LOVE curăță cu grijă smalțul, redându-i strălucirea. Ingredientul special pe bază de lemn dulce este un îndulcitor natural și are proprietăți antiinflamatorii și de protecție împotriva cariilor. O dizaharidă naturală ajută la menținerea unei respirații proaspete pentru un timp îndelungat și  previne formarea compușilor volatili sulfuroși, ce cauzează mirosul neplăcut al respirației. Datorită ingredientului cheie pe baza de extract de lemn dulce, care este un antiseptic patentat, pasta de dinți LOVE oferă o protecție eficientă împotriva virusului Herpes.

Preț: 24.99 lei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s