Vrei sprancene perfecte? Nimic mai simplu!

Cu toate vrem sa avem un machiaj impecabil, indiferent de nauntele sau texturile folosite, asa ca trebuie sa incepem prin pregatirea fetei. Acest lucru implica in primul rand definirea sprancenelor care reprezinta un pas foarte important.

De ce? Pentru ca sprancenele conturate corect intineresc si improspateaza intreaga fizionomie. In plus, daca zona din jurul sprancenelor este curatata de firele rebele, aspectul final al machiajului, fie el natural sau dramatic, va fi imbunatatit. Odata ce avem un contur, putem regla nuanta acestora prin fard.

Astfel, Eyebrow Design Kit – Flormar a creat o solutie revolutionara pentru sprancenele indraznete si perfect conturate. Cu noul kit de la Flormar modelarea sprancenelor este mult mai usoara. Ambalajul este elegant si contine mini penseta, pensula duo, ceara si fard pentru sprancene. Acesta  se aplica rapid si putem obtine un make-up natural, indraznet si de durata. Aplicati prima data ceara pe sprancene si apoi fixati fardul cu cealalta parte a pensulei dand forma pe care o doriti. Dupa aplicare folositi penseta pentru indepartarea firelor rebele ce depasesc forma construita în caz ca acestea exista. Rezultatul: sprancene naturale si perfecte!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s