Uita de ondulatoarele de gene! Rimmel London a lansat 24HR Supercurler Volume & Curl Mascara!

Rimmel London a lansat oficial in Romania noua 24HR Supercurler Volume & Curl Mascara, o mascara revolutionara ce curbeaza genele instant si creeaza volum de durata. 

24HR Supercurler Mascara este prima mascara ce confera volum cu proprietati de curbare, ce ofera un efect dramatic, ce rezista pana la 24h… Genele sunt vizibil curbate si pline de volum, demonstrand, o data pentru totdeauna, ca genele curbate sunt super-sexy! 

Campania publicitara Print si TV o are ca protagonist pe modelul international Kate Moss care ne convinge ca puterile super-ondulatoare ale mascarei sfideaza legile gravitatiei si curbeaza genele in sus, sus, tot mai sus, intr-un onduleu fara limite!

Mirela Vescan, make-up artist Rimmel London spune despre noul mascara: „Pensula curbata se muleaza perfect pe conturul ochiului, asigurand o aplicare usoara si precisa. Fibrele pensulei ridica genele de la radacina si fiecare varf, construind gene pline, definite, cu mult volum. Foloseste mascara ca atare sau ca si topcoat peste mascara ta favorita Rimmel pentru a conferi genelor o extra curbare.”

Mirela Vescan este make-up artist oficial Rimmel London. Mai multe informaţii pe http://www.mirelavescan.ro

Aflaţi mai multe despre Rimmel London pe http://www.rimmellondon.com/ro/ şi pe Facebook: http://www.facebook.com/Rimmel.Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s